Om Hultrum

Tina Hult

Hultrum är ett företag med basen på Ekerö. Tina Hult heter jag som startat firman och jag är en kreatör och en “doer” med bred repertoar. Samarbetar gärna med andra hantverkare för att uppnå bästa resultat. Har en ständig längtan efter att lära mig nya saker och upplever att det är i mötet med andra människor som riktigt bra idéer uppstår.

Började som textilformgivare men har de senaste tio åren jobbat som inredare och visual merchandiser på IKEA. Under åren har jag samlat på mig massor av kunskap som jag vill dela med mig av. Nu tar jag klivet närmare min passion, fokuserar på att strukturera och skapa ordning på de ytor i hemmet och på företag som ger frustration i vardagen. Jag vill hjälpa dig att få mer tid över till det du tycker bäst om att göra.

Tina Hult Hultrum

Det här är jag.

Jag har en livsfilosofi och det är att göra det bästa av vardagen.
Inget storslaget utan verkligen bara vårda vardagen. Det är ju här vi spenderar mest tid i våra liv, i alla fall de allra flesta av oss. För att nu få den där tiden som jag behöver för att göra allt det där som jag vill, så behöver vardagen ett visst flöde. Flöde behöver planering och planering är i behov av inspiration.
Det här är viktigt för Hultrum.

Nytta

Vinst. Värde. Brukbarhet.

Var sak på sin plats. Lätt att hitta. Mer tid över för det du verkligen vill göra.

Hållbarhet

Beständighet. Styrka. Varaktighet.

Med självklarhet tar jag ansvar för miljön. Långsiktiga lösningar, miljövänliga materialval och effektivitet i logistik och arbetsmetoder.

Harmoni

Samklang. Balans. Sinnesro.

Det kan vara det lilla i det stora som bidrar till lugn och harmoni. Unna dig att leva i inspirerande miljöer med enkla lösningar som ger ett luftigt intryck och är vilsamma för ögat.

Kompetens

Kvalifikation. Sakkunskap. Styrkor. Förmåga.

Här finns gedigen fackkunskap blandat med kreativitet och problemlösningsförmåga. Passion för struktur, funktion och inredning. Här finns framför allt energi för att ta beslut och att se nya möjligheter!

Estetik

Vetenskapen om det sköna. Upplevelse. Värdering.

Jag utgår från det du redan påbörjat och fullföljer din tanke. Med professionellt öga tillför jag det som saknas såväl som det lilla extra och ser till att det blir väl genomfört. Stort som litet projekt, lika viktigt att det blir genomtänkt och att slutresultatet stämmer med helheten.

Enkelhet

Naturlighet. Lätthet. Anspråkslöshet.

Skisser och arbetsplaner ska vara enkla och lätta att förstå. Rak och tydlig kommunikation är vägen till riktigt bra samarbete. Jag strävar efter att vara så flexibel som möjligt.

Vill du veta mer? Ring mig, 070 - 350 70 28