Ordningskonsult

Hjälper dig att strukturera och skapa ordning på de ytor i hemmet – stora som små – som ger frustration i vardagen. Rensa, sortera, organisera och återvinna är några av mina specialområden. Jag ser möjligheter där du ser kaos.

“Var sak på sin plats”, låter inte det härligt? Vi går igenom hela eller delar av ditt hem eller din arbetsplats och jobbar fram en långsiktig plan. Vi tittar på flödet, förvaring, placering, helhet mm. Det blir liksom en nystart i vardagen, det är du värd!

Passa på att göra en ordentlig rensning inför flytt, oavsett om du flyttar till större eller mindre. Färre kartonger att hantera och en lättare start i det nya hemmet.

Åren går och familjebilden förändras. Kanske blir familjen större, mer förvaring behöver ritas in. Blir familjen mindre är det kanske en massa leksaker och kläder som behöver sorteras och hitta nya ägare. Flyttar barnen ut blir det nya möjligheter för ditt liv att ta plats i hemmet. Flyttar du till mindre boende och det känns tungt att rensa allting själv. Jag hjälper dig i alla livets skeden.

När du ändå ska tömma ett rum inför en renovering, varför inte passa på att minska antal prylar? Hjälper dig gärna att planera din förvaring också.

Nu har du chansen att riktigt tänka till. Vilka behov har du och hur ska du lösa dem? Hur ser din målbild ut och har du tänkt igenom det här med flöde och förvaring? Här kan det vara av stor vinning att ta hjälp av ett proffs.

Låter det provocerande? Börja rensa i tid, så slipper dina efterlevande ta hand om hela ditt bohag när du lämnat jordelivet. Varför inte börja redan när barnen flyttar hemifrån? Jag hjälper dig med en långsiktig plan och naturligtvis hjälper jag dig att göra jobbet om du inte orkar, kan eller vill.

Konsultation

Har du ett kaos som längtar efter ordning, men tycker att det är svårt att veta var du ska börja? Boka en konsultation, ett personligt möte med möjligheter att ställa frågor, bolla idéer och få handfasta tips på ordning och reda.

Privatperson 1500 kr/90min inkl. moms
Företag 2500 kr/90min exkl. moms

Rensa och sortera

Utifrån dina behov och din stil hittar jag struktur och förvaring som sparar tid och skapar lugn. Antingen i de förvaringsutrymmen du redan har, eller genom att föreslå nya lösningar som passar in i din miljö. Jag rensar, sorterar och ser till att du kan bevara ordningen.

Vill du vara med och rensa så går det fint, men vill du slippa så tar jag hand om hela processen. Inleder med ett besök i ditt hem eller på arbetsplatsen för offert och en plan.

Privatperson 550 kr/tim inkl. moms
Företag 725 kr/tim exkl. moms

Föreläsare och inspiratör

Jag älskar att vara i din röra! Låter det provocerande, galet, bisart, positivt och alldeles alldeles underbart? Delar gärna med mig av mina erfarenheter och min kompetens till alla som vill lyssna och själva vill delta i en föreläsning om “flow i vardagen”. Kan kompletteras med workshop på ämnet “Är du en doer eller en planner i vardagen?” Funkar både som en extra kick på avdelningsmötet och som inspiration i större sammanhang. Personligt, rakt på sak och med många tips!

Fråga efter offert.

Workshop

Är du en doer eller en planner i vardagen? För att få ordning och reda omkring sig kan det vara bra att veta vilka styrkor och svagheter vi har i våra processer. Här får du/ni möjlighet att jobba tillsammans kring frågor som berör vardagen och utmaningen i att få plats med alla vardagens aktiviteter. Det kan vara hur vi förhåller oss till varandra och hur vi känner för våra prylar. Hur vi kommunicerar och vad som händer på vägen från ordning till kaos och vägen tillbaka till ordning. Lättsamt, lärorikt och med många skratt. Jag skräddarsyr efter era utmaningar.

Fråga efter offert.

Exempel på tidsåtgång ”Rensa och Sortera”

Garderober 3 tim
Bokhylla 3 tim
Hall 5 tim
Barnrum 5 tim
Trädgårdsförråd 5 tim
Garage 8 tim
Vindsutrymme 8 tim
Köksskåp och lådor 8 tim

Faktiskt tidsåtgång varierar med storlek på rummet/utrymmet och mängden prylar förstås. Fråga efter offert.

Om eller avbokning senast 24 tim före avtalat tid.
Företaget innehar F-skattsedel.

Ord från mina kunder

Igår skrev vi kontrakt på xxx-vägen. Den gick upp med 325000 kr i budgivning vilket inte är så vanligt på dagens marknad och det kändes som om vår kund var mycket nöjd. Jag vill tacka för din jättefina insats där. Jag tror att det var mycket tack vare din hjälp med rensning som försäljningen gick så bra.
Linn Lagerqvist
Svensk Fastighetsförmedling
Tack! Det var jättevärdefullt för oss! Även om det var lite lösa boliner och otydliga förväntningar från vår sida, så kändes det som att vi fick lite välbehövlig bekräftelse på våra tankar. Men också väldigt värdefull guidning när det t ex gäller materialval. Min känsla av dig som en lugn och trovärdig person blev bara stärkt . Du försökte inte ”visa upp vad du kan” genom att kasta ur dig idéer, utan kände in oss och våra behov istället. Det gillar jag.
Lena Zetterberg-Björk
En konsultation med Hultrum gav mig inspiration för framtida tankar i min lägenhet. Tina tänkte lite längre en vad man själv tänker på. Och utmanar tankarna. Proffs ända uti fingerspetsarna.
Carina Rystedt
Ordningskonsult, det är precis vad Tina är. Hon ser till att det flyter på med uppdraget både tidsmässigt och kvalitetsmässigt. Tina är en inredare med öga för färg och form. Vi är väldigt nöjda med det samarbete som vi hade och kan varmt rekommendera Ordningskonsulttinahult.
4 VÄGGAR AB